Bruidsarrangementen

Kelly Haar & Make-up is onder meer specialist in bruidskapsels! Op jouw trouwdag wil je aan alle kanten stralen en wil je je geen zorgen maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up. Je bent van harte welkom in ons salon voor een uitgebreide proefsessie voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up. Samen met jou gaan we bepalen welke bruidskapsel het best bij jou past. We willen graag dat jij op jouw eigen unieke wijze kan stralen op jouw grote dag!

Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jouw persoonlijkheid past zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben. We hebben twee bruidsarrangementen samengesteld. Het eerste arrangement bestaat uit één keer een proefkapsel en op de trouwdag zelf het haar doen (exclusief extensions). Het tweede arrangement bestaat uit één keer een proefkapsel en op de dag zelf make-up (inclusief lipgloss /lipstick).

Ook het verzorgen van de kapsels van bruidsmeisjes en de bruidsgasten bent u bij KELLY Haar & Make-Up aan het juiste adres. En natuurlijk is ook de bruidegom bij ons in goede handen.