Over Ons

KELLY Haar & Make-Up

Kiest u ook voor trendy én kwaliteit? KELLY haar&make-up is een jonge, vernieuwde ‘stoere’ salon waar u centraal staat! Voor ons is topservice meer dan alleen aandacht voor het haar en de make-up: ons doel is om uw persoonlijkheid in uw looks er goed uit te laten komen of – nog beter – te versterken. Dit alles in een ontspannen sfeer waar u zich snel thuis voelt. In de salon staan Withney, Jolien en natuurlijk Kelly zelf voor u klaar.

Kelly Haar & Make-Up heeft een samenwerkingsverband met De Grote Kerk van Schermerhorn. De Grote Kerk van Schermerhorn is al jaren een geliefde trouwlocatie. Na de restauratie in 2017 behoort deze Noord-Hollandse kerk tot de mooiste van Nederland. Een fantastisch gebouw om elkaar het ja-woord te geven en de dag van je leven te beleven. Alles kan plaatsvinden onder dit ene bijzondere dak: van ceremonie tot receptie en van diner tot en met het complete feest. Dit vergeet je nooit meer, en je gasten ook niet! www.grotekerkschermerhorn.nl

Kom langs voor een gratis bezichtiging. Neem voor de mogelijkheden contact op met eventmanager Miriam Mol via 06 83 514 584 of verhuur@grotekerkschermerhorn.nl.

Wat zeggen onze klanten